Fitness Training

Pridruži se besplatnom 5-dnevnom izazovu i pokreni svoje tijelo ! 

Želiš se riješiti bolova u vratu i kralježnici koje osjećaš zbog dugotrajnog sjedenja za računalom? 

Za tebe sam pripremila izazov koji će ti pomoći da se rasteretiš od svakodnevnog stresa, da se opustiš nakon napornog radnog dana i da konačno ukloniš tu napornu bol i ukočenost koju osjećaš u vratu, leđima i ostalim dijelovima tijela. Zajednički cilj nam je da ponovo možeš uživati u svojim svakodnevnim aktivnostima.   

I za to će ti    trebati samo 30 minuta dnevno !

VJEŽBAJ S NAMA i OSVOJi nagrade :

- prva nagrada - 3 mjeseca besplatne članarine za program treninga Online by sportiva + dva rekvizita za vježbanje

- druga nagrada - 2 mjeseca besplatne članarine za program treninga Online by sportiva + jedan rekvizit za vježbanje

- treća nagrada - 1 mjesec besplatne članarine za program treninga Online by sportiva + jedan rekvizit za vježbanje

Saznaj više o programu treninga Online by Sportiva

Bok, ja sam Iva

vaša trenerica

Predana sam pomaganju drugima da pokrenu svoje tijelo i riješe se boli. Kretanje je uvijek bilo dio mog života i što više radim s klijentima, to više znam koliko je kretanje važno u svačijem životu. Posvećena sam tome da se brinem o svojem tijelu i želim ti pomoći da pokreneš svoje tijelo i da se riješiš bolova i napetosti koje osjećaš.

Diplomirala sam na Kineziološkom fakultetu i već više od 15 godina sam u svijetu fitnessa i rekreativnog vježbanja. 

Bilo da se radi o pilatesu, jogi, vježbama snage ili kardio vježbama nastojim ih prilagoditi suvremenom čovjeku i njegovim potrebama i u tome me vodi misao - čovjek zaista nije stvoren za sjedenje.... 

PRIJAVI SE ODMAH, BESPLATNO JE !

Izazov počinje....

Listopad

26

i traje do

Listopad

30

Izazov započinje za:

Što te sve čeka u ovom izazovu?

 • Naučiti ćeš neke od mojih omiljenih vježbi kojima ćeš poboljšati svoju pokretljivost, snagu, izdržljivost te smanjiti napetost i stres. Vježbe ću demonstrirati kroz 5 besplatnih video treninga u trajanju od po 30 minuta:

 - Prvi dan: Body shape pilates s bučicama

 - Drugi dan: Core challenge

 - Treći dan: Pilates joga

 - Četvrti dan: Vježbe pokretljivosti za cijelo tijelo

 - Peti dan: Samomasaža lopticom

 • Naučiti ćeš kako je zapravo vrlo jednostavno dodati pokret u svoj svakodnevni život. To će ti pomoći da si umanjiš bol, spriječiš nastanak ozljeda, povećaš snagu i pokretljivost.

 • Cilj ovog izazova je da stvorimo navike i da nakon što ga odradiš nastaviš dalje vježbati kako bi svome tijelu pomogla da se osjeća bolje.

Kome je namijenjen ovaj izazov ?

Zaposlenim ženama

 • Ako radiš svaki dan od 9 do 5, vrlo je vjerojatno da ćeš većinu svoga dana provesti sjedeći. Bilo da si pogrbljena pred računalom ili za telefonom, tvoji mišići su zasigurno oslabili, a pokretljivost je na vrlo niskoj razini.

Majkama

 • Ako imaš dijete, dobro znaš što to čini tvojoj kralježnici. Umjesto da živiš s post-porođajnim problemima, počni ih rješavati. Tijekom dana napraviš puno pokreta gore-dolje kako bi podigla svoju djecu i pokupila njihove igračke. Naučiti ćeš kako izvoditi te pokrete, a da ne opterećuješ svoju kralježnicu.

Početnicama u vježbanju

 • Ako si tek zakoračila u svijet treninga i sve ti je novo i nepoznato, ne brini. Uvijek je postoji lakša varijanta vježbe koju možeš napraviti. Naučiti ćeš kako slušati svoje tijelo i izvesti vježbu na siguran način. Znam da se kod početnika često događa pad motivacije zbog preteških vježbi i zato sam osmislila metodu kojom svatko može napredovati.

Naprednim vježbačicama

 • Ako vježbaš već duže vrijeme i stalno si u potrazi za novim, izazovnim i zanimljivim treninzima koji će te pokrenuti na siguran i funkcionalan način, u mojim treninzima uvijek postoji rubrika - za one koji žele više. 

Evo kako možete osvojiti nagrade

 • prijavite se kako bi primili email s pristupom za 5 besplatnih video treninga

 • za svaki slučaj provjerite junk mail kako ne bi propustili priliku za ovaj izazov

 • vježbajte zajedno sa mnom svaki dan tokom tjedna (samo 30 minuta dnevno)

 • PRATITE @sportivacentargajnice na Facebooku ili Instagramu

 • objavljujte postove svaki dan izazova na Facebooku ili Instagramu uz hashtag #pokrenisvojetijelo (profil mora biti javni kako bi ga mogla vidjeti) i tagiraj @sportivacentargajnice

 • Postovi mogu biti o bilo čemu što god vam se čini da vas najbolje opisuje dok prolazite kroz ovaj izazov. Stavljajte slike, filmiće, iskoristite svoj talent i budite svoji !

 • Označi dva prijatelja na Facebooku ili Instagramu svaki dan dok traje izazov

 • Osvajači nagrada će biti proglašeni u subotu 31.10.2020.